Hoe Lamy-vulpennen verschilt van andere pennen

lamy pen

Als je op zoek bent naar een nieuwe vulpen dan heb je ongetwijfeld overwogen om in ieder geval naar de Lamy vulpen te kijken. Hoewel dit bedrijf al een tijdje bestaat, maken ze nu alleen vulpennen en geen balpennen of vulpennen. Lamy geeft daar geen advies over, maar de meeste mensen komen er vrij snel achter welk type vulpen ze willen. Lamy maakt een aantal verschillende inktconverters voor pennen en het is niet altijd duidelijk welke u moet kopen. Lamy geeft daar niet veel advies over, maar alleen omdat het niet voor iedereen duidelijk is, wil nog niet zeggen dat het niet belangrijk is.

Dus wat mag je verwachten van een Lamy vulpen? Nou, allereerst zul je merken dat het een vulpen met volle zuigers is. Dit betekent dat het een pen is die weer omhoog moet worden geduwd door een zuiger. Het betekent ook dat het een zeer stevige en solide pen is, in tegenstelling tot sommige andere goedkopere pennen die eruitzien alsof ze van plastic zijn gemaakt, maar in feite hol zijn en dun aanvoelen. Het gewicht van een Lamy voelt fors aan en is daarom een goede zaak als je hem op het bureau gaat gebruiken op het werk met een zwaar voorwerp. Er is ook een safarimodel met penpunt beschikbaar voor wie op zoek is naar iets uniekers dan de gebruikelijke vulpen, in de vorm van een converter of piston.

Uniek aan Lamy balpennen is dat er een knop onder de penpunt zit die wordt gebruikt om de inkt gemakkelijk uit de penpunt te halen. Dit is een erg handige functie voor mensen die veel balpennen gebruiken, omdat u niet constant de tijd hoeft te nemen om uw inkt te vervangen als uw inkt op is. Een ander uniek kenmerk van de Lamy is dat deze een balpenpunt heeft die fijngeslepen is. Dit is nodig om de punt van de pen een extreem fijne punt te geven die met grote precisie kan schrijven. Sommige van de duurste pennen op de markt hebben deze specifieke eigenschap niet, waardoor schrijven bijna onmogelijk wordt om te gebruiken. Dit is iets dat je absoluut niet wilt laten gebeuren met een Lamy.

De Lamy heeft een vrij unieke eigenschap die de Vista Grip wordt genoemd. Dit gripgedeelte is gemaakt van leer en heeft een gripgedeelte dat zich uitstrekt langs de penpunt en in het reservoir, zodat het volledig beschermd is. Het leer strekt zich ook helemaal uit rond de houder van de pen, waardoor deze wordt beschermd en waardoor de pen net als een vulpen kan worden gebruikt. Deze functie zorgt voor een grotere mate van precisie bij het schrijven, en het resulterende schrijven komt er fijner en vloeiender uit. Natuurlijk zijn er mensen die dit gripgedeelte echt leuk vinden, omdat het hen een beter gevoel geeft bij het schrijven met een Lamy.

Ten slotte biedt de Lamy de mogelijkheid van een coin-lip nib. Dit type penpunt bestaat al geruime tijd en is een van de meest populaire soorten vulpennen die u zult vinden. De reden hiervoor is dat het iets meer flexibiliteit biedt dan een traditionele balpen, omdat je de manier waarop je schrijft kunt veranderen zonder dat je elke keer dat je wilt schrijven de hele pen mee hoeft te nemen.

Al met al zijn de Lamy vulpennen zeer indrukwekkend. Als je op zoek bent naar een solide, betrouwbare pen met een beetje persoonlijkheid, dan is dit zeker iets voor jou. Veel mensen houden van deze pennen vanwege hun geweldige uiterlijk, en ze hebben nooit echt alle functionaliteit verloren die je van een vulpen mag verwachten. Je hoeft alleen maar te weten waar je op moet letten, en je zult een ongelooflijk geschenk hebben waarmee je jezelf kunt uiten!

https://www.mylovelynotebook.nl/merk/lamy/

Copyright linkexchange24.com 2022
Tech Nerd theme designed by Siteturner