PowerApps gebruiken op uw mobiele telefoons

POWERAPPS

Wat is er zo geweldig aan PowerApps van Microsoft? Hiermee kunnen gebruikers van Windows-apparaten verschillende Windows-programma’s vanaf hun smartphones bedienen. Met slechts een paar klikken kunt u eenvoudig wijzigen hoe uw computer eruitziet en werkt. Er zijn al miljoenen mensen die de gratis versie van PowerApps al hebben gedownload en met hun vrienden hebben gedeeld. Nu kunt u dat ook!

Als u van plan bent PowerApps te downloaden, zorg er dan voor dat u meteen weet hoe u aan de slag kunt. Deze app kan erg gevaarlijk zijn als deze niet correct wordt gebruikt. Als u per ongeluk PowerApps hebt verwijderd, bevindt u zich mogelijk in een slechtere situatie dan voorheen. Het is dus het beste dat u het installeren en gebruiken van de app oefent voordat u er daadwerkelijk een aanschaft. Als u niet weet hoe u aan de slag moet, volgen hier enkele tips waarmee u de app binnen de kortste keren kunt gebruiken.

Als je de smartphones van Microsoft hebt, zoals de Microsoft Zune of Windows Phone 7, dan moet je de Microsoft PowerApps voor je telefoons downloaden. Voor degenen die dit soort handsets niet hebben, kunt u online een app zoeken. De website geeft u directe links naar de apps waar u ze kunt downloaden en op uw telefoon kunt installeren.

Zodra u de app heeft ontvangen, moet u deze openen en de instructies lezen. Hoewel het niet erg moeilijk is om te volgen, vind je het in het begin misschien een beetje verwarrend. Het beste dat u kunt doen, is de instructies in detail lezen, zodat u elke stap begrijpt. De meeste mensen maken de fout door gewoon op de knop Installeren te klikken en zich dan te realiseren dat ze lang moeten wachten voordat de app volledig kan worden geïnstalleerd.

Nadat u de instructies grondig heeft gelezen, kunt u de app opstarten door op het pictogram in het systeemvak te klikken. Het is een eenvoudige app waarin u de programma’s of functies kunt selecteren die u wilt gebruiken. Er zijn duizenden functies om uit te kiezen. Voor degenen die hun telefoon graag als rekenmachine gebruiken, dan is de PowerApps-app zeker iets voor jou. U kunt getallen op de rekenmachine invoeren om de exacte waarden te krijgen. Als je een game wilt spelen, dan is deze app iets voor jou.

Als je de gps-functie op je smartphone wilt gebruiken, dan is deze app wat je moet doen. De locatiegebaseerde services die de app biedt, kunnen erg handig zijn, vooral als u van plan bent ergens heen te gaan. Bovendien biedt deze app je ook een valuta-omzetter, zodat je kunt weten welke valuta sterker is dan de andere. De meeste mensen vergeten dit soort hulpprogramma’s vaak en vertrouwen liever op de reguliere functies van een telefoon. Degenen die het belang ervan beseffen, zouden zeker de PowerApps-app downloaden.

meer informatie over PowerApps 

Copyright linkexchange24.com 2022
Tech Nerd theme designed by Siteturner