Register PCI-radiator Conversie naar OEM

Register PCI-radiator Conversie naar OEM

Heeft iemand hier minstens één keer in zijn leven een 123ombouw gedaan? Ik heb het vele malen gedaan, en elke keer was het een geweldige ervaring! Dus waarom doe je niet hetzelfde waar je te bang voor was? Ik sta op het punt er zelf een te beginnen en wil wat toffe tips dus eindig niet met (extra onderdelen). Ik zal ook uitleggen hoe ik te werk ben gegaan om de radiator te krijgen die ik wilde.

Ik zal eerst beginnen met wat ik verkeerd heb gedaan toen ik probeerde een radiator om te bouwen naar een Cherokee van vóór 1992; Ik wist niet wat ik aan het doen was en uiteindelijk verpestte ik de radiator. Het eerste wat ik deed toen ik de auto kreeg, was om er een OEM-radiatorafdekking op te zetten (ik denk dat dat de naam ervoor is) omdat ik het zo mooi vond. Toen ik de nieuwe erop probeerde te zetten zag ik dat de koppakking te lang was en mijn radiateur zat vast aan de zijkant. Dit was mijn eerste fout, dus ik ging terug en las de aanwijzingen opnieuw en deze keer deed het werk goed!

Dus nu heb ik een mooi werkende radiator, en ik ben blij. Ik hoop dat ik geen fouten heb gemaakt bij het ombouwen van mijn radiator, maar dat is in mijn geval wel gebeurd. Het enige dat ik kan zeggen is dat het volgen van de tips die ik met je ga delen me echt heeft geholpen en ik heb 0 likes op mijn berichten gekregen van mensen die de stappen hebben geprobeerd die ik met je ga delen. Als je je radiator wilt vervangen, maar niet weet wat je moet doen, volg dan deze tips, ik garandeer je dat mijn gids je zal bevallen.

Klik door naar de website: https://123ombouw.nl

Copyright linkexchange24.com 2022
Tech Nerd theme designed by Siteturner